Musik med mening
- er en helt ny bog beregnet for alle, der arbejder musisk med børn. Bogen fortæller om Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidts livslange arbejde med at sætte en musisk dagsorden alle steder, hvor man arbejder med børn. Dette arbejde har bl.a. medført at Danmark i mange år har haft en førende rolle indenfor arbejdet med børns egen kultur.

Musik med mening har udgangspunkt i over 75 års arbejde med og udvikling af børnemusikken i Danmark indenfor skole- og institutionsområdet. Det er med etablering af Danmarks første lilleskoler og indføringen af den rytmiske musik i arbejdet med børn. Siden 1920'erne har Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidt været eksponenter for udviklingen af arbejdet med rytmisk musik og børns egen musiske kultur. En kultur i stadig udvikling.

Musik med mening - giver træk fra en musikpædagogisk brydningstid og er baseret på interviews og skrifter fra Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidt, der fortæller om de mange sammenhænge de har virket i.

Musik med mening - viser at det sætter sig livslange spor, når børn og voksne møder undervisere der brænder for sagen.

Sus Hauch, Søren Hedegaard og Leif Falk fortæller om den undervisning og inspiration, de har fået i mødet med Bernhard Christensen, Astrid Gøssel og Jytte Rahbek Schmidt.

Musik med mening - er både til inspiration for alle, der vil vide noget om børnemusikkens historie i Danmark og alle der arbejder aktivt med børn og unge.
Musik med mening er skrevet af Erik Lyhne

Se også artiklerne Musik med mening, Astrid Gøssel, Bernhard Christensen og Jytte Rahbek Schmidt

Musik med mening
134 sider, rigt illustreret, indbundet, kr. 198,-

Onlinebestilling