CAJUN - en kultur- og musikhistorisk rejse gennem Cajunland i Louisiana i USA.

CAJUN er en helt ny og spændende bog om Cajun-musikken og Cajun folket.

CAJUN tager sine læsere med på en eventyrlig rejse til cajunland i Louisiana, USA. Bogen er sprængfyldt med beskrivelser af den spændende cajun-musik og af den unikke cajun-kultur og vi følger cajunfolkets spændende skæbne fra 1600 og op til i dag.

CAJUN beskrives musikken og dens historie for første gang på dansk. Det beskrives, hvordan man spiller på de enkelte instrumenter, og hvordan de bruges i musikken. Der er en udførlig diskografi over indspillede cajun-plader og der er noder til 50 Cajun-sange i bogen.
25 af disse sange er indspillet på CD og kan købes sammen med bogen.

CAJUN er skrevet med "hjertet" af to danske cajun-entusiaster
Karen Vinding og Elsebeth Krogh, der begge har boet en del år i Louisiana hos Cajun-folket.

CAJUN CD'en er indspillet af Elsebeth Krogh: Violin og vokal Geir Otnæs: harmonika og vokal Bill Booth: guitar Harald Aanes: cajun-vaskebrædt og triangel

CAJUN kan læses af alle med interesse for musikkultur, og kan også bruges som undervisningsbog af både musik og historielærere.

CAJUN 144 sprængfyldte sider rigt illustreret med fotos, tegninger og kort.

Siden udgivelsen har der været flere TV- og radioudsendelser om cajunmusikken, og pressen har bl.a. skrevet:

Nu foreligger den første danske bog om cajun-kulturen, en overskuelig opbygget , underholdende og særdeles informativ gennemgang af såvel the cajuns omskiftelige historie som musikkens særpræg, inklusive ganske mange musikeksempler.

Jakob Levinsen, Berlingske Tidende 14/5-93


MTV kulturen er langt væk, når man bevæger sig ud i sydstaternes sumpe - til staten Louisiana i USA, hvor man ikke kun byder på jazz, men også på en af de sidste musikkulturer, der ikke forlængst er blevet hvermandseje kloden rundt - den enestående cajun-kultur.

Erik Jensen, Politiken 22/5-93


Absolut anbefalelsesværdig for alle, der har lyst til at stifte bekendtskab med den specielle cajunkultur. Bogen er spækket med oplysninger.

Henrik Strube, Musikeren juni 1993


CAJUN-bogen 144 sprængfyldte sider for kun 198,- kr.
CAJUN-CD'en med 25 af sangene 98,- kr.

Onlinebestilling